spin
De Liefde tussen Sales & Operations

Business event: Over de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek

Donderdag 31 januari 2019 | Inn Style | Maarssen

Aanmelden
De Liefde tussen Sales & Operations

Business event: Over de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek

Donderdag 31 januari 2019 | Inn Style | Maarssen

Aanmelden

Over het Event

Als u werkzaam bent in de wholesale, retail of manufacturing, dan herkent u waarschijnlijk ook het veel voorkomende probleem van spanningen tussen de verkoop- en productie- of logistieke afdeling? Uit onderzoek* blijkt dit namelijk een veel voorkomend fenomeen te zijn, bij liefst 80% van de bedrijven. Er is niet één oorzaak voor aan te wijzen. Het is eerder een complexe mix van verschillende factoren. Maar in essentie zijn het er twee: de menselijke factor en de technologie.

Hoe laat u de liefde tussen sales & operations opbloeien?

Commercie wil alles doen voor de klant, terwijl de operatie hier niet altijd aan kan voldoen. Tel daarbij op de belevingswereld van eindklanten – ‘verwend’ als ze zijn door de optimale service van succesvolle retailers en internetbedrijven – en iedereen begrijpt dat het waarmaken van beloftes en het overtreffen van klantverwachtingen niet makkelijk is.

Om hierin beter te worden met intelligente oplossingen is het van groot belang om vanuit de bedrijfscultuur en –strategie af te dalen tot beheersing van de bedrijfsprocessen én technologie.

Mooi programma met bruikbare inzichten

In een kort tijdbestek met een mooi programma, bieden wij u inzichten die direct toepasbaar zijn in uw eigen organisatie. We presenteren u de resultaten van het onderzoek dat gehouden is onder uw vakgenoten, we nemen u mee in pragmatische oplossingen en delen met u praktijkcases die verrassende insights geven.

* Onderzoek onder 50 Nederlandse bedrijven in de wholesale, manufacturing of retail. Voorjaar/zomer 2018. Ctac & RVS Marketing.

Programma6 november 2018

16.30 uur Ontvangst

17.00 uur Welkomstwoord Ctac

17.05 uur <strong> Uitslagen trendonderzoek </strong> <hr></hr> Uitslagen trendonderzoek: De liefde tussen Sales & Operations; over de complexe relatie tussen verkoop, productie & logistiek.

17.05 uur Uitslagen trendonderzoek
Uitslagen trendonderzoek: De liefde tussen Sales & Operations; over de complexe relatie tussen verkoop, productie & logistiek.

17.35 uur <strong> Keynote spreker Walter Faaij </strong> <hr></hr> Corporate Antropoloog Walter Faaij neemt u mee in de visie en strategische aanpak als het gaat om samenwerking en cultuur- en organisatieverandering.

17.35 uur Keynote spreker Walter Faaij
Corporate Antropoloog Walter Faaij neemt u mee in de visie en strategische aanpak als het gaat om samenwerking en cultuur- en organisatieverandering.

19.05 uur <strong> IT als relatietherapeut binnen organisaties </strong> <hr></hr> Een goede relatie staat of valt met communicatie. Dat begint bij de bereidheid te willen weten wat er speelt bij de ander en het oeroude principe van geven en nemen. Hoe draagt IT bij aan de juiste informatiebehoefte binnen organisaties? Kom op de bank bij IT en hoor hoe u dezelfde taal gaat spreken.

19.05 uur IT als relatietherapeut binnen organisaties
Een goede relatie staat of valt met communicatie. Dat begint bij de bereidheid te willen weten wat er speelt bij de ander en het oeroude principe van geven en nemen. Hoe draagt IT bij aan de juiste informatiebehoefte binnen organisaties? Kom op de bank bij IT en hoor hoe u dezelfde taal gaat spreken.

18.05 uur <strong> Walking dinner </strong> <hr></hr>

18.05 uur Walking dinner

19.35 uur <strong> Keynote Prof. Dr. Cor Molenaar </strong> <hr></hr> De toekomst voor retail, wholesale en manufacturing is inspirerend. Het koopgedrag van de (eind)klant is veranderd, mede door de komst van nieuwe technologieën. Dit vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle bedrijfsonderdelen. Dat het tijd is om te veranderen is niets nieuws, maar hoe pak je dit aan? Cor Molenaar gaat in op deze vraag en gebruikt hierin diverse praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie.

19.35 uur Keynote Prof. Dr. Cor Molenaar
De toekomst voor retail, wholesale en manufacturing is inspirerend. Het koopgedrag van de (eind)klant is veranderd, mede door de komst van nieuwe technologieën. Dit vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle bedrijfsonderdelen. Dat het tijd is om te veranderen is niets nieuws, maar hoe pak je dit aan? Cor Molenaar gaat in op deze vraag en gebruikt hierin diverse praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie.

20.05 uur Afsluiting door Ctac

20.10 uur <strong> Dessert! </strong> <hr></hr>

20.10 uur Dessert!

Sprekers

Prof. Dr. Cor Molenaar

Prof. Dr. Cor Molenaar

Cor Molenaar is directeur van het adviesbureau eXQuo consultancy, voorzitter van het RFID platform Nederland, en voorzitter van de Stichting Thuiswinkel certificering (thuiswinkelwaarborgmerk). Daarnaast is hij Hoogleraar E-Marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en adviseur van gerenommeerde bedrijven, zowel in de retail

Walter Faaij

Corporate Antropoloog

Oprichter van Green Culture Lab, associate bij Human Dimensions. Gespecialiseerd in bedrijfscultuur en cultuurverandering. Walter helpt organisaties en bedrijven in het vinden van antwoord op cultuur-vraagstukken. Omdat samenwerking, innoveren en veranderen over mensen gaat.  

Frank Koppen

Business Development Manager - Ctac

Frank Koppen is Business Development Manager van Customer Engagement & Commerce en focust zich op het waarmaken van de digitale ambities van klanten. Hij presenteert samen met Arjan Rattink de resultaten van het onderzoek naar het spanningsveld tussen sales & operations

Arjan Rattink

Eigenaar, RVS Marketing

Arjan Rattink is eigenaar van RVS Marketing. RVS Marketing heeft samen met Ctac het onderzoek uitgevoerd naar het spanningsveld tussen Sales & Operations, hij zal tijdens dit event de resultaten van het onderzoek met u delen.

Richard Benschop

Business Development Manager - Ctac

Sinds 1997 helpt Richard organisaties hun gebruikers voor te bereiden op de ingebruikname van hun nieuwe systemen. Vroeger vooral als trainer, tegenwoordig als Business Development Manager Learning & Change bij Ctac. Zijn ervaring als trainer heeft zijn uitgesproken visie op opleidingen gevormd.

LocatieDe Glazen Ruimte
Straatweg 1 b/c, 3604 BA Maarssen

ContactHeeft u vragen over dit evenement? Of wilt u uw dieetwensen doorgeven?
Neem dan contact op met de organisatie via 040-7820707 of contact@liefdevoorsalesenoperations.nl

AANMELDEN

De heerMevrouw

Door me aan te melden ga ik akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Ctac en de organisator van het event en ontvang ik informatie omtrent het event Liefdetussensalesenoperations.nl

Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Ctac en de nieuwsbrief ontvangen

* = Verplicht veld

Let op: Het aanmelden kan even duren i.v.m. het verwerken van alle gegevens.

EEN INITIATIEF VAN

© 2018 - liefdetussensalesenoperations.nl